Bij Scooterservice Niedorp – Winkel bieden wij diverse RDW diensten aan. Wij schrijven gekochte motorvoertuigen ter plekke over op naam van de klant en geven ook een vrijwaring voor een eventueel ingeruilde scooter. Daarnaast kunnen wij ook een scooter aanpassen voor een om keuring van snorfiets naar bromfiets en nemen deze mee naar een RDW keuringstation. Ook verzorgen wij de aanpassingen van brom of snorfietsen met een WOK melding. Deze kunnen wij ook laten keuren bij het RDW station. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Scooterservice Niedorp Winkel is een RDW erkend bedrijf
Aanschaf voertuig bij Scooterservice Niedorp – Winkel

Leuke brommer of scooter gezien bij ons? Voor het op naam zetten van een voertuig hoeft U niet meer naar POSTNL service punt. 

Omdat wij RDW erkenning hebben kunnen wij ter plekke het voertuig op uw naam zetten. Dit kan dus overdag, in de avonden, in het weekend of op feestdagen. 

Om een voertuig op naam te zetten heeft U een Nederlands rijbewijs, indentiteitskaart of paspoort nodig. Neem één van deze drie legitimatie vormen mee. 

Wij zetten enkel voertuigen op naam die bij ons gekocht worden, dit doen wij kosteloos. Overschrijven tussen particulieren doen wij NIET. Hiervoor is het RDW service punt (vaak bij een POSTNL locatie).

Vrijwaring bij verkoop brommer of scooter

Wij kopen ook brommers en scooters in. Inruil is ook mogelijk natuurlijk. Vanwege de RDW erkenning kunnen wij uw voertuig ter plekke op elk gewenst tijdstip vrijwaren. U krijgt direct de vrijwaring van ons. Met het vrijwaringsbewijs kan de verzekering stopgezet worden en heeft U geen verantwoordelijkheid meer over het voertuig.

WOK meldingen

WOK staat voor Wachten Op Keuren. Een voertuig kan een WOK melding hebben voor uiteenlopende redenen. Wij kunnen dit oplossen door het voertuig terug te brengen in de juiste staat en deze te laten keuren bij een RDW station. U hoeft dan niet zelf een afspraak te maken of vervoer te regelen. Wij regelen het totale plaatje. 

Voor keuringen bij het RDW maken wij een prijs op maat.  Neem contact op met ons voor de mogelijkheden!

Ombouw  van snorfiets (25 km/u) naar bromfiets (45 km/u

Per 1 januari 2023 gaat er een helmplicht gelden voor snorfietsen. In de volksmond de blauwe kentekens. Wellicht is het interessant om uw snorfiets met blauw kenteken om te laten keuren naar een bromfiets met een gele (45 km/u).

Wij kunnen de snorfiets gereed maken zodat deze aan de voorwaarden voldoet van een bromfiets. Deze laten wij dan omkeuren bij een RDW station. Afspraak bij een RDW station en vervoer ernaar toe regelen wij. U hoeft hier niet bij te zijn.