Diensten

Bij Scooterservice Niedorp – Winkel bieden wij diverse diensten aan. Naast onderhoud en reparatie bieden wij ook een haal- en brengservice

Voor reparatie aan uw brommer of scooter bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren reparaties uit aan alle bekenden (a-) merken zoals o.a. Vespa, Peugeot, Sym, Piaggio, AGM en Yamaha.

Sommige reparaties kunnen ter plekke worden uitgevoerd. Mocht dit niet kunnen, dan nemen wij in overleg de scooter mee met onze haal-en brengservice naar de werkplaats. Veel onderdelen hebben wij voorradig zodat wij snel de reparatie uit kunnen voeren.

Vooraf beoordelen wij altijd de scooter en overleggen wij over de werkzaamheden en kosten. Geen verassingen achteraf dus en een betrouwbaar advies zodat U weer veilig en verantwoord de weg op kunt.

Om lang te kunnen blijven genieten van uw scooter is onderhoud heel belangrijk. Zo is rijden erop verantwoord en veilig.

Wij zijn een RDW erkend bedrijf. Dit houdt in dat wij bij verkoop van een voertuig deze ter plekke op naam van de klant kunnen zetten. Wij kunnen ook vrijwaringen afgeven voor ingeruilde brommers of scooters. 

Scooterservice Niedorp Winkel is een RDW erkend bedrijf
haal en brengservice scooterservice niedorp winkel
Scroll naar boven